asd#fsdl@

Извинете ме за грубото включване, но сметнах за необходимо да оповестя публично, че от днес (включително) започвам да се обиждам от коментари от рода на "Малееей, как се оправяш с три деца?"!
Имам обяснение, разбира се! Ето го:
Колкото и дребнав мироглед да прегръщат съвременничките ми, погледнато мащабно, в еволюционен план, жената има ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЖИЗНЕНОВАЖНАТА роля да осигури нови хора, които да унищожават планетата след като ние "заспим с отците си". Жена, която е неспособна да набута нещо хранително между стиснатите устни на малкия тиранин или пък и е нужна помощта на таткото, бабата и прабабата, за да смени едни насрани памперси, естественият подбор ще я изхвърли от конвейра като дефектирал елемент. (Точка)
Освен това, какво толкова има да ми е трудно бе, майка му стара?! Не конструирам космически кораби, не се боря за олимпийска титла или за Нобелова награда по физика... Сандвичи правя. Пера повечко. Готвя в двойни дози. Голяма работа!

Коментари

maminkavania (☻) 19 Февруари, 2010 - 15:20

Переш, готвиш и чат-пат "яхваш метлата" като една същинска и пълнокръвна chatpatka :-)
На мен пък бабичките в парка много ми се радват:"Ха, така, викат, ти си майка - гроиня, а не като оная мойта снаха - егоистката, дето не ще да си роди второ." И аз се подсмихвам, ама сърце не ми дава да споря с бабичките, дето лелеят една сюрия внучета и няма с кой да си приказват по цял ден...
Не знам защо, обаче наистина на хората три деца им се вижда страховита бройка. Първият въпрос е :"Сама ли ги гледаш? Кой ти помага??"
Наскоро една майка каза : "И аз съм вече с три деца - не било толкова страшно, колкото ми изглеждаше!"

chatpatka 26 Февруари, 2010 - 04:02

maminkavania, това май природата нарочно го е наредила така, за да може само по-смелите да се възпроизвеждат :D

milenaire (☻) 12 Март, 2010 - 13:49

Напълно подкрепям!
И аз от съсвсем скоро съм в отбора :-), но започва да ми омръзва съжалителното отношение. Вчера чух и изказването "Е, щом е успяла сама да ги облече и изведе даже..." - все едно децата в останалото време се гонят голи из къщи и от време на време ги изпускам на улицата. :-)
Много е хубаво да чуеш мислите си на глас от сестри по (не)воля.

Mariya (☻) 20 Януари, 2014 - 13:08

Подкрепям и аз!С две ръце!
И аз съм в отбора отдавна. И всичко ми е познато. От това да те съжаляват, да те изкарват, че не знаеш какво правиш, а определението "сектантка" просто е задължително! Но нека е така, аз нямам нищо против да ме наричат както искат. Аз съжалявам тях, защото само който не е родил и отгледал 3 деца или повече, не може да знае каква радост е това!Радвам се, че все повече научавам за жени, за които децата и семеиството са истинска ценност!
Моето послание към всички жени е : не се превръщайте в кукувици, децата ви имат нужда от вас!
Поздрави сърдечни на всички "сестри по (не)воля! 
 

This web site is powered by Drupal and K2
Hosted by Online Trading Ltd.
RSS Entries