Инструкции за употреба на съпруг (за модели след 1970 включително)

1. Рекламации и гаранционни условия.
Рекламации на съпрузи НЕ СЕ ПРИЕМАТ, освен в случай на следните фабрични дефекти:
- Вродена или придобита склонност към пристрастяване (алкохол, наркотични вещества и др.)
- Проява на физически или психически тормоз.
- Склонност към изневери. (При повечето модели тази склонност може да бъде минимизирана използвайки правилно инструкциите за употреба).
С оглед на горепосочената информация, моля използвайте потребителска разсъдливост при избор на съпруг!
Фирмата производител дава гаранция за безпроблемна експлоатация в срок от 50+ години, но само при условие, че са спазени инструкциите за употреба. Всяко неспазване на инструкциите прави гаранцията невалидна!
2. Поддръжка и грижи.
За да работи безпроблемно, Вашият съпруг има нужда от ежедневни грижи.
2.1. Хранене.
Хранете съпруга си редовно, тъй като при липса на хранене, у него може да се появи раздразнителност, която да наруши работоспособността му. Различните модели съпрузи имат нужда от различни видове храна. Моля при закупуване се информирайте за предпочитаната от Вашия модел храна.
2.2. Одобрение.
Наред с храната, съпругът има нужда от енергизиране с ежедневна доза одобрение, препоръчително да се съчетае с усмивка. Ако трябва да изразите неодобрение, моля ползвайте подходящ за целта момент и тон. Избягвайте употребата на инструменти от рода на "Ти винаги..." и "Ти никога...", тъй като има опастност от трайно увреждане на съпруга. Избягвайте изразяване на неодобрение непосредствено след работа, защото съществува риск от поява на трудноотстранимо нежелание у съпруга да бъде в компанията Ви.
2.3. Работна среда.
Съпругът е предвиден за работа в емоционално балансирана обстановка и не функционира добре в среда на мрънкане, силен емоционален заряд, и със средна напрегнатост на въздуха над 45%. Ако Вашият съпруг има функционален проблем, сълзи, блъскане по капака и укорителни думи няма да го накарат да проработи - напротив, това би възпрепятствало бързото му възстановяване (Виж точка 4). Моля грижете се да поддържате приемлива работна среда за съпруга си, съгласно инструкциите.
2.4. Почивка.
Както всеки уред, съпругът има нужда от почивка. Редувайте интервалите на работа с различни по продължителност (в зависимост от модела) интервали от почивка. Моля забележете, че по-старите модели имат нужда от по-дълги интервали на почивка. Методите на почивка варират при различните модели, от спане до гледане на мач и игра на карти с приятели. Моля при закупуване се информирайте какъв метод на почивка изисква Вашият модел.
2.5. Секс.
Сексът е един от основните двигателни компоненти на съпруга и изисква често внимание. Съпругът има нужда от възобновяване на този енергиен източник минимум на всеки два дни при модели след 1979 и на всеки три дни при предходните модели, въпреки че интензитета може да варира при всеки от различните екземпляри. ВНИМАНИЕ: Неглижирането на този елемент от грижите може да доведе до взривоопасни, животозастрашаващи изблици у съпруга, които биха могли да навредят не само на брака Ви, но и на личното Ви здраве!
3. (Не)Правилна употреба.
Моля използвайте съпруга по предназначение! Той не е пригоден за слушател на дълги монолози. Ако имате нужда от дълги, прочувствени разговори, моля разгледайте асортимента ни от "Приятелки" или "Роднини от женски пол".
Моля, уважавайте ограниченията на избрания от Вас модел! Ако при закупуване сте се спрели на модел, който не желае деца, моля не се опитвайте собственоръчно да инсталирате приложения, които да накарат Вашият модел съпруг да промени настройките си. Това може да доведе до блокиране на системата и разрушаване на брака. Съпругът Ви е устроен така, че сам да се ъпдейства и най-сигурния начин да получите от него това, което искате е да му го кажете в подходящ момент, със спокоен тон. Веднъж разбрал желанието Ви, съпругът сам ще потърси ъпдейт, чрез който да го удовлетвори, но само при условие, че стриктно спазвате грижите описани в точка 2.
Съпругът е изцяло мъжки уред и въпреки че се справя задоволително с някои женски задачи, не е препоръчително да се натоварва с често и продължително възлагане на подобна работа. Съпругът по правило не е оборудван за грижи за деца под 2 години. Макар че някои модели имат приложения, с помоща на които успешно се справят с това, моля забележете, че максималното натоварване на съпруга трябва да бъде не повече от 6 часа! В противен случай рискувате увреждане както на съпруга, така и на детето.
Никога не опитвайте да накарате съпруга да почива по женска методология. Не забравйяте, че за него СПА-терапиите, романтичните разходки и гледането на романтични комедии, сериали или драми са работа и като такава го натоварват.
ВНИМАНИЕ: Системното назоваване с груби обидни думи може да подтикне съпруга към саморазрушително поведение!
4. Често срещани проблеми и възможните им решения.
Симптом - вероятна причина - възможно решение - невъзможно решение:
Съпругът е раздразнен и избухлив без видима причина - Съпругът има нужда от храна - Направете му сандвич - Не се опитвайте да говорите за равнопоставеността между половете, той страда от липса на храна, а не от липса на уважение към женските права.
Съпругът не желае да прекарва време в компанията Ви - Създала сте неприемлива работна среда - Започнете да се усмихвате повече и да изказвате одобрение - Не обвинявайте съпруга в дефектиране, това допълнително напряга работната среда и възпрепятства бързото разрешение на пролема.
Съпругът е напрегнат - Липсва му почивка - Осигурете му време, което да прекара по свое усмотрение - Не обвинявайте съпруга в пренебрежение поради желанието му да прекарва време вън от присъствието Ви. Помнете, че грижите за Вас и емоционалното Ви здраве за него са работа, а не почивка.
Съпругът е избухлив и груб - Сексуалните му потребности са били неглижирани твърде дълго - Започнете редовен полов живот - Не инициирайте разговор с цел изброяване на причините, поради които не можете да се грижите за сексуалната му енергия. Съпругът не е пригоден за слушане на подобни разговори и това би довело до фатални последствия за брака, например извънбрачни връзки. (В този случай гаранцията не важи).
Съпругът не ви слуша, когато говорите - Темата на разговора е извън капацитета му или липсва приложение за интерес към конкретната тема - Променете темата на разговор - Не обвинявайте съпруга в липса на съпричастност към интересите Ви и не се опитвайте собственоръчно да му инсталирате интереси - това може да доведе до самоизключване на съпруга и прави гаранцията невалидна.
Съпругът е отчаян, затворен, саморазрушителен и/или не извършва определената му работа - Липсва полагане на каквито и да било грижи за продукта - Моля прочетете точка 2 от инструкциите и незабавно започнете добросъвестното им прилагане. Ако това не помогне, моля освободете обезобразения съпруг от присъствието си. - Не се опитвайте сама да поправите съпруга си с неодобрени методи (разговори, терапия, заплахи и др.)! Това може да доведе до отнемането на лиценза Ви за притежание на съпруг.

Коментари

бубка (☻) 14 Май, 2010 - 08:50

Уникалноооооооооооооооооооооооооооооо :D

Магдалена Господинова (☻) 17 Май, 2010 - 12:35

Аааааахахаххаааа!Браво, Маги!Много вярно и забавно!

Мила (☻) 7 Август, 2011 - 01:22

Супер готино! И целият сайт ми харесва много ;)

В (☻) 31 Юли, 2015 - 10:15

Би било интересно да видим и съответните инструкции за употреба на съпруги 
 

This web site is powered by Drupal and K2
Hosted by Online Trading Ltd.
RSS Entries