Животински секс

Животинския секс е станал термин за безотговорен, разкрепостен, безлюбовен секс (често с човек, който не познаваш), чиято едничка цел е да се насити някакъв примитивен импулс. В това има точно толкова "животинство", колкото и в съвременните кремвирши.
Смело мога да заключа, че хората, които мислят така никога не са гледали National Geographic, Discovery, Animal Planet или просто някое животно отблизо.
А на тези, които сте, не Ви ли прави впечатление как при повечето животни женските не се хвърлят в ръцете на първия срещнат мъжкар, а чакат да видят кой от всички мъжки има най-много заслуги? Мъжките обикновено трябва да положат доста усилия (било то в битки или в позьорство), за да впечатлят женска, дори и това да им коства скъпо. Според тeзи ми наблюдения "животински секс" е добре премерен акт, включващ много усилия от страна на мъжкаря и много анализи от страна на женската.
Тъй, скъпи мацки, следващия път когато някой мъж ви предложи "животински секс", ще сте в правото си да му отговорите: "Добре! Може да започнеш да се доказваш."
:D 
 

This web site is powered by Drupal and K2
Hosted by Online Trading Ltd.
RSS Entries